Nedan presenteras olika märken på kosttillskott & träningsredskap 


Whey protein

Högkvalitativt protein som hjälper till att öka och bibehålla viktig muskelmassa.

Det innehåller även de essentiella aminosyrorna, inklusive 4,5 g BCAA. Det finns i över 40 läckra smaker, inklusive chokladbrownie och jordgubbar med grädde.

Whey-100 är ett av marknadens bästa proteintillskott med god smak, bra löslighet och mycket hög kvalitet. Produkten består till 100 % av Crossflow mikro- och ultrafiltrerat vassleproteinisolat med låg fett- och laktoshalt (1%). Whey-100 är ett kvalitetsprotein för idrottare som kräver det absolut bästa.


100% Whey är en premium proteinblandning baserad på de bästsäljande vassleproteiner, vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat. 

100% Whey är formulerad med 100% av de högsta klassificerade vassleproteinerna på marknaden idag, vilket är idealiskt för att stödja muskeltillväxt.

Body Science Whey 100% är ett högkvalitativt proteinpulver, bestående av både vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat, som genomgått en skonsam korsflödesprocess och membranfiltrering. Detta ger tillsammans ett proteinpulver med högre proteinhalt samt lägre fett- och kolhydratshalt.


Kasein

Den här shaken tar längre tid för kroppen att smälta och förbruka, vilket gör den till ett hållbart proteintillskott mellan måltider och till och med när du sover - för att du alltid ska kunna arbeta mot dina träningsmål.
Det har även en komplett aminosyraprofil - dessa förekommer naturligt i protein och hjälper till att bygga och reparera muskler före, under och efter träningspass - så att du kan vakna upp redo för nästa pass.

100% Micellar Casein anses vara den perfekta skakningen för dem som behöver ett långsamt frisättande protein för att ta innan sängdags för dem som behöver en långsam, långvarig frisättning av aminos till musklerna under sömnen. 100% Micellar Casein har en slät silkeslen konsistens och kan tillsättas till shakes, smoothies, havre och hembakning!

Supreme Casein - Kasein av absolut toppklass från Star Nutrition som ger en jämn och utdragen frisättning av aminosyror. Gott och mättande med hela 80 % fullvärdigt protein!

Proteinfördelningen är fördelat på 80 % kasein och 20 % vassle, och passar likväl som proteinkälla i samband med fysisk aktivitet eller som nattprotein. 


Kreatin

En av de mest undersökta formerna av kreatin i världen - vårt kraftfulla pulver är vetenskapligt bevisat att öka fysisk prestation, genom att förbättra övergripande kraft.

Kreatinmonohydrat är helt enkelt det bästa kreatinet på marknaden idag. Tillverkad av 100% ren kreatin, ingenting har lagts till eller tagits bort under produktionsprocessen.

Star Nutritions Creatine Monohydrate består till 100% av rent mikroniserat kreatin. Kreatin är ett naturligt förekommande ämne som finns i både kött och fisk. Det kreatin som finns i maten räcker dock sällan till för att du som tränar ska nå upp i optimala mängder. 

Body Science Creatine Monohydrate är ett mycket prisvärt kosttillskott som passar alla styrkeidrottare. Kreatin är ett ämne som finns naturligt i kroppen och kan omvandlas till ATP (adenosintrifosfat), vilket är den energi musklerna använder vid explosiva och kortvariga aktiviteter som exempelvis styrketräning, sprintlopp, ishockey med flera. 


Träningstillbehör

Chained Nutrition belt är ett styrkelyftsbälte som klarar de tyngre lyften. Bältet har ett smart spänne som med ett enkelt handgrepp släpper på bältet men samtidigt sitter smidigt på under vilan till nästa set.  

Riktigt starkt och hållbart bälte för en lyckad dag på gymmet! Black Amara på utsidan och naturligt mockaskinn på insidan. Coolt GASP-broderi baktill samt vid bältesfästet. Hög kvalitet på spännet med två pinnar för maximal stabilitet! Bältet är 10 cm brett - din bästa träningskompis någonsin!


Ger stöd åt ländryggen vid tunga lyft. perfekt för benböj och marklyft!

Våra Wrist Wraps är utformade för att ge ökad komfort och stöd åt handleder samtidigt som de minskar risken för stukningar och andra skador under träning. Dessa elastiska lindor är tillverkade av hållbar bomull och går att justera och fästa med ett robust kardborrband.

30 cm långa

Töjbart material som passar alla handledsstorlekar

Hardcore Wrist Wraps från GASP är ett par robusta och slitstarka handledslindor med god elasticitet för bästa passform och komfort!

Hardcore Wrist Wraps är den hårt tränande atletens bästa vän under de riktigt krävande träningspassen. Dessa handledslindor erbjuder en grym support vid tunga lyft! Längden på 33 cm gör dem enkla att använda, storleken anpassas lätt med den rejäla kardborren.