Jag heter Petrit Maliqi och jag är certifierad personlig tränare och kostrådgivare. Jag har sedan liten varit aktiv inom idrott som fotbollsspelare och senare inom styrketräning. Styrketräning har jag sysslat med i ca 8-9 år nu och senaste åren har det varit mitt största fokus. Mitt motto är att träning inte ska vara komplicerat och att alla kan nå sina mål utan att lägga ner hela sin fritid på det. Tränings- och kostupplägg ska inte behöva vara tråkiga, svåra eller tidskrävande utan man ska kunna njuta av livet och samtidigt må bra både fysiskt och psykiskt.

Ta första steget mot framgång genom att kontakta mig för mer information här

Varför välja att ha en PT?

Jo, en personlig tränare hjälper dig att med allt kring träning och kost så att du endast behöver fokusera på att nå dina mål. Du får professionella råd och kan vara bekväm med att du gör rätt saker för att komma ett steg närmre dina mål.
En PT motiverar samtidigt dig när du känner att du vill ge upp och håller dig på banan när det är som tuffast.Varför online coach och inte en PT på det lokala gymmet?

En personlig tränare på ett gym kostar allt mellan 500-1000 kr per timme och då är det endast den timmen man har kontakt med sin tränare för att sedan förväntas att sköta resten själv. En online coach har möjlighet att coacha dig varje dag genom kontakt på mail eller sociala medier och du kan känna dig trygg att få svar på frågor samma dag du kommer på dem. Så en PT timme på det lokala gymmet för 1 timme endast eller daglig hjälp för samma pris fast per månad? Kanske är svaret givet.

Är det inte dyrt att anställa en PT?

Det beror på hur du ser det. En personlig tränare hjälper dig att göra förändringar som gör att du orkar mer, mår bättre, sover bättre och ja till och med lever längre. Så för ca 30-40 kr om dagen för personlig tränare är kanske inte så dyrt. Väljer du bort fikat på stan så har du sparat ihop pengarna till att förändra ditt liv.