Kundreferenser

Ett urval av många nöjda kunder 

Markus

En mycket bra PT och kostrådgivare som jag rekommenderar starkt. Du når dina drömmar med den hjälp du får så kan starkt rekommendera Ezfitness 😊💪🏼

Nida

Jag har länge haft problem med min rygg och aldrig gjort rätt övningar när jag tränat själv. Träningen tillsammans med EZFitness gjorde att jag lärde mig rätt övningar och träningen blev betydligt bättre.

Är supernöjd!

Tina

Petrit hjälpte mig hitta en lösning till mina krångliga knän för att kunna komma igång med träningen ordentligt! Jag fick också hjälp med kostförslag och träningsprogram som har gett mig en ny livsstil, under våren gick jag ner i vikt samtidigt som jag kunde bygga mer muskler. Är så himla nöjd både över resultatet jag nått gällande utseende och även att jag kan träna utan att få ont i knäna. Petrit är så kunnig och tillmötesgående. Han lyssnar in och förvecklar ens mål! Rekommenderar honom starkt!

Mojtaba

En jävligt bra tränare som är kunnig, med lite motivation så når man sitt mål.

Mudy

Jag rekommenderar EZFitness starkt för deras tränings- och kostscheman! Jag kommer närmare mitt mål för varje vecka som går.

Jonathan

Vill du ha en PT som prioriterar fysisk samt psykisk hälsa och ser sambandet mellan de två så är Petrit Maliqi utan tvekan rätt val för dig!

En som vet hur man tränar korrekt, strikt och prioriterar kundens behov!


Labinot

Jag började träna med Petrit efter flera försök med att komma igång med träningen på egen hand. Efter en kort tid insåg jag att ta hjälp av EZFitness var ett av mina bästa beslut jag tagit.

Agnes

Jag tyckte schemat var grymt! Har lärt mig nya saker som jag kommer ha nytta av i framtiden. 

Qendrim

Petrit peppar och motiverar utöver det vanliga, går in helhjärtat för det han gör, han kan sin sak! 💪💪

Hassan

Jag har känt Petrit sen högstadiet och i fotbollslaget var han alltid lagkapten och lagledare på planen. Han är lojal, arbetsam och flexibel. Under många år har han hjälpte mig personligen med träningsscheman och med kosten. Med hans hjälp har jag märkt stor skillnad.